1-1 transformatiesessie

Tijdens deze individuele sessie van 90 minuten gaan we 'puzzelen met de ziel': vanuit jouw essentie schudden we een nog slapend stukje van jouw potentieel wakker. De blokkades die we daarbij tegenkomen nemen we tijdens de sessie weg, via energetisch werk en met opstellingen. 

Het resultaat van deze sessie:

  • je voelt je meer ontspannen, blij, moedig en geïnspireerd
  • er is ruimte ontstaan voor een nieuwe beweging
  • je hebt helder inzicht over de stappen die je mag gaan zetten
  • je maakt makkelijker contact met je intuïtie en weet daarnaar te handelen
  • oude informatie en ballast uit je systeem wordt opgeschoond.

Wat wil je achter je laten? Welk verlangen leeft er ten diepste in jou? Stel dat ALLES mogelijk is...wat wil jij het allerliefst uitnodigen in jouw werkelijkheid?

Hoe kan ik een sessie boeken en wat is de investering?

De sessie duurt 90 tot maximaal 120 minuten. Het is fijn om aansluitend lekker even de tijd voor jezelf te hebben om de inzichten rustig op je te laten inwerken.

 

Plan je sessie via de button hieronder of laat een berichtje achter via het contactformulier. Op de boekingspagina vind je een betaallink. Na het bevestigen van de afspraak ontvang je automatisch een Zoomlink. Ook krijg je een mail met enkele praktische aanwijzingen om je goed voor te kunnen bereiden evenals de factuur.

 

De investering voor deze online sessie is €298,- exclusief BTW. Het is ook mogelijk om een live-sessie te ervaren in de natuur in De Lutte. Deze is € 345,-.  

 

Mocht je aansluitend besluiten in te stappen in een mentorship dan krijg je hem kado :).

 

Wil je meer weten over de transformatieversneller? Laat hieronder jouw vraag achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.