Transformatieve mentorships

...voor ondernemers met een missie

Ik werk samen met de meest inspirerende, heldere leiders en ondernemers die groots en positief impact willen maken. Die al een stevig en succesvol aards fundament hebben neergezet, en voelen dat het tijd is om ongekende hoogten te gaan verkennen. Om van daaruit bij te dragen aan zuivere verbinding en lichtheid in de wereld. Tijdens de mentorships werken we samen aan:

  • doorbreken van beperkende overtuigingen en belemmerende patronen
  • herinneren van en verbinden met je ware essentie en bestemming
  • ontgrendelen en manifesteren van verborgen potentieel
  • authentiek en afgestemd handelen vanuit volledige aanwezigheid, helderheid en creativiteit
  • een verhoogd bewustzijnsniveau en steeds meer veerkracht
  • en vooral veel meer rust, ruimte, liefde, vervulling, speelsheid en plezier in je dagelijks leven

 

Het systemisch werken met opstellingen ligt aan de basis van de mentorships, waarvoor we o.a. gebruik maken van de BROESLI Blokken. Ook zetten we in co-creatie een aantal andere gaven en talenten in :). Daarover lees je meer op deze pagina.

Nieuw: online only mentorships

Vanaf juni 2022 kan je bij BROESLI terecht voor online only mentorships van 1 tot 12 maanden volgens een simpele formule: onbeperkt dagelijkse support via Voxer aangevuld met online coachcalls van 60 minuten. De eerste sessie van ieder online only mentorship duurt 120 minuten, de vervolgsessies ca 60-90 minuten.

Live VIP-dagen (€2950) zijn als losse bouwsteen bij te boeken voor degenen die de behoefte hebben om echt samen praktisch & energetisch aan de strategie te werken of persoonlijke thema’s verder uit te diepen. Verderop lees je meer over de Voxer support en coach calls.

 

Ben je  benieuwd naar de online only mentorships? Klik hieronder om een kennismakingsgesprek te plannen! Of neem een kijkje op deze pagina als je mijn werkwijze wil ervaren tijdens een transformatiesessie.

 

Premium mentorships 

De premium mentorships duren één, zes of twaalf maanden, en bestaan uit:

  • VIP-dagen op een prachtige locatie in de Twentse natuur. 
  • maandelijkse online coach calls
  • onbeperkt tussentijds afstemmen met berichten/voice messages via Voxer support
  • je eigen set BROESLI Blokken

Lees hieronder meer over de bouwstenen van de mentorships. 

 

Voxer-support: dagelijks begeleiding bij jouw transformatie

Je kan mij dagelijks geschreven of ingesproken berichtjes sturen via de app Voxer. Hiervan geven mijn klanten aan dat dit nog de meeste toegevoegde waarde heeft. Omdat het een heerlijk gevoel geeft dat je er niet alleen voor staat. Ik loop naast je op jouw groeipad. We spelen kort op de bal, op het moment dat je voor een groeispurt, een belangrijke beslissing, een uitdagend gesprek, een salescall of massive deal staat.

 

In Voxer kan al je vragen en ingevingen delen en ik loods je vanuit afstemming door jouw stappen heen. Je krijgt oefeningen, opdrachten en onderzoeksvragen die jou tot de kern van jouw vraag brengen. Ook daag ik je uit om groter te denken dan je tot nu toe gedaan hebt, direct uit je oude patronen te stappen én boldly empowered decisions te nemen zodat je ook ECHT groeit. Maar let op: JIJ hebt de regie, JIJ doet het innerlijke werk….ik open slechts de ruimte voor je om daar versneld bij te komen.

“Willing is not enough, one must DO! Knowing is not enough, one must apply” - Bruce Lee

Online coach-calls: snel en diepgaande shifts

In Zoomcalls van 60 minuten staan we stil bij een thema dat op dat moment speelt in jouw privéleven of je business. Wat mag er op dát moment geshift worden? We werken snel en gaan direct naar de essentie van dat thema zodat je meteen in staat bent om daarin de volgende stap te zetten. Waar passend begeleid ik je door een opstelling met de BROESLI Blokken.

Tijdens de mentorships vindt er ook een activatie plaats. Dat betekent dat jouw heldere gaven worden geactiveerd, waardoor je steeds sneller onderscheid gaat maken tussen je oude en je nieuwe verhaal. Je intuïtie wordt krachtiger en duidelijker waarneembaar. Je gaat daar naar leven en handelen en je past dit ook toe voor jouw medewerkers en je klanten. Direct en indirect. Je gaat energetisch STRALEN, waardoor je steed meer gemak en voldoening ervaart in alles wat je doet.

VIP-dagen: verbinden met je zielsmissie

Een day retreat, helemaal voor jou en je onderneming, op een fantastische locatie in de Twentse natuur. Waar ligt je grootste potentie? Welke nieuwe ontwikkelingen nodig je uit in jouw leven en je bedrijf?

 

En wat mag jij nog 'opruimen' om snel en groots de juiste stappen te kunnen zetten? Afhankelijk van jouw unieke situatie zal de nadruk liggen op je persoonlijke ontwikkeling of juist op de strategie en ontwikkeling in je bedrijf. 

 

De VIP-dagen zijn ook los te boeken of als aanvulling op jouw online only traject. Ben je benieuwd wat een business mentorship ij BROESLI voor jou kan betekenen? Of wil je graag een VIP-dag boeken? Plan hieronder dan je kennismaking.

 

“The doubters said: Man can not fly.
The doers said: Maybe, but we'll try!
And finally soared in the morning glow
While non-believers watched from below.”

- Bruce Lee