Transformatieve mentorships

...voor ondernemers met een missie

Ik werk samen met de meest inspirerende, heldere leiders en ondernemers die groots en positief impact willen maken. Die al een stevig en succesvol aards fundament hebben neergezet, en voelen dat het tijd is om ongekende hoogten te gaan verkennen. Om van daaruit bij te dragen aan zuivere verbinding en lichtheid in de wereld. Tijdens de mentorships werken we samen aan:

 • doorbreken van beperkende overtuigingen en belemmerende patronen
 • herinneren van en verbinden met je ware essentie en bestemming
 • ontgrendelen en manifesteren van verborgen potentieel
 • authentiek en afgestemd handelen vanuit volledige aanwezigheid, helderheid en creativiteit
 • een verhoogd bewustzijnsniveau en steeds meer veerkracht
 • en vooral veel meer rust, ruimte, liefde, vervulling, speelsheid en plezier in je dagelijks leven

 

Het werken met kwantumopstellingen en Touch of Matrix ligt aan de basis van de mentorships, waarvoor we o.a. gebruik maken van de BROESLI Blokken. Ook zetten we in co-creatie een aantal andere gaven en talenten in :). Daarover lees je meer op deze pagina.

Premium mentorship

Zes maanden intensive € 11999,- 

let op...tot en met januari 2023 geldt nog de investering van € 9800,-

Het premium mentorship is een intensieve samenwerking, waarbij we in co-creatie jou en je business helemaal in alignment brengen met wie jij in essentie bent, wat jij met je onderneming in de wereld te zetten hebt. Zodat jij met groot gemak en speels plezier met de mooiste klanten kunt bijdragen aan een magische wereld. Dit mentorship duurt zes maanden en bestaat uit:

 

 • 24 uurs VIP-retreats op een prachtige locatie in de Twentse natuur. 
 • maandelijkse online coach calls
 • onbeperkt tussentijds afstemmen via Voxer support
 • toegang tot alle content van de BROESLI Academy
 • je eigen set BROESLI Blokken

 

Lees hieronder meer over de bouwstenen van de mentorships. 

 

Voxer-support: dagelijks begeleiding bij jouw transformatie

Je kan mij dagelijks geschreven of ingesproken berichtjes sturen via de app Voxer. Hiervan geven mijn klanten aan dat dit nog de meeste toegevoegde waarde heeft. Omdat het een heerlijk gevoel geeft dat je er niet alleen voor staat. Ik loop naast je op jouw groeipad. We spelen kort op de bal, op het moment dat je voor een groeispurt, een belangrijke beslissing, een uitdagend gesprek, een salescall of massive deal staat.

 

In Voxer kan al je vragen en ingevingen delen en ik loods je vanuit afstemming door jouw stappen heen. Je krijgt oefeningen, opdrachten en onderzoeksvragen die jou tot de kern van jouw vraag brengen. Ook daag ik je uit om groter te denken dan je tot nu toe gedaan hebt, direct uit je oude patronen te stappen én boldly empowered decisions te nemen zodat je ook ECHT groeit. Maar let op: JIJ hebt de regie, JIJ doet het innerlijke werk….ik open slechts de ruimte voor je om daar versneld bij te komen.

 

“Willing is not enough, one must DO! Knowing is not enough, one must apply” - Bruce Lee

VIP-dagen: verbinden met je zielsmissie en bouwen aan je business 

Een retreat bestaande uit twee dagdelen, helemaal voor jou en je onderneming, inclusief overnachting op een fantastische locatie in de Twentse natuur. Waar ligt je grootste potentie? Welke nieuwe ontwikkelingen nodig je uit in jouw leven en je bedrijf?

 

En wat mag jij nog 'opruimen' om snel en groots de juiste stappen te kunnen zetten? Afhankelijk van jouw unieke situatie zal de nadruk liggen op je persoonlijke ontwikkeling of juist op de strategie en ontwikkeling in je bedrijf. 

 

De VIP-retreats zijn ook los te boeken (€ 2950). Ben je benieuwd wat een business mentorship bij BROESLI voor jou kan betekenen? Of wil je graag een VIP-retreat boeken? Plan hieronder dan je kennismaking.

 

Online coach-calls: snel en diepgaande shifts

In e coach calls staan we stil bij een thema dat op dat moment speelt in jouw privéleven of je business. Wat mag er op dát moment geshift worden? We werken snel en gaan direct naar de essentie van dat thema zodat je meteen in staat bent om daarin de volgende stap te zetten. Waar passend begeleid ik je door een opstelling met de BROESLI Blokken of ontvang je een Touch of Matrix behandeling.

 

Tijdens de mentorships vindt er ook een activatie plaats. Dat betekent dat jouw heldere gaven worden geactiveerd, waardoor je steeds sneller onderscheid gaat maken tussen je oude en je nieuwe verhaal. Je intuïtie wordt krachtiger en duidelijker waarneembaar. Je gaat daar naar leven en handelen en je past dit ook toe voor jouw medewerkers en je klanten. Direct en indirect. Je gaat energetisch STRALEN, waardoor je steed meer gemak en voldoening ervaart in alles wat je doet.

“The doubters said: Man can not fly.
The doers said: Maybe, but we'll try!
And finally soared in the morning glow
While non-believers watched from below.”

- Bruce Lee