meer impact, met speels gemak en plezier!

Ik werk samen met de meest inspirerende, heldere leiders en ondernemers die groots en positief impact willen maken. Die al een stevig en succesvol aards fundament hebben neergezet, en voelen dat het tijd is om ongekende hoogten te gaan verkennen. Om van daaruit bij te dragen aan zuivere verbinding en lichtheid in de wereld. 

"I am not teaching you anything, I just help you to explore yourself"

- Bruce Lee

wat bereiken wij samen?

Kies je ervoor met mij samen te werken, dan kies je voor een blijvende, wezenlijke transformatie. Zowel voor jou als persoon als voor je onderneming.

 

Waar creatieve levensenergie onbegrensd kan blijven stromen, onontgonnen potentieel vrijgemaakt wordt, jij en iedereen die jou op je pad ontmoet een groter geluksgevoel zal ervaren.

 

Wil je ervaren wat deze manier van werken voor jou kan betekenend? Je bent van harte welkom voor een losse transformatiesessie.

spelend met energie

Als creatief visionair heb ik de gave om 'in te tappen' op de energie van mensen en collectieve velden. Zo krijg ik bijvoorbeeld heldere beelden en woorden door over jouw volste potentie en zie ik waar de energie stokt.

 

Dat zorgt ervoor dat we samen pijlsnel tot de essentie komen en er dírect transformatie mogelijk is.  

 

Dit talent heb jij ook. Tijdens onze samenwerking activeren we jouw unieke gave, op een manier dat jij er direct mee kunt werken. Je eigen bewustzijn groeit exponentieel en in een hoog tempo.

 

Je leert samenwerken met jouw onuitputtelijke bron van wijsheid, bevrijd jezelf van beperkingen in ruimte en tijd en durft dit talent ook in te zetten in jouw eigen leven en werk. En dit allemaal super concreet, direct en praktisch toepasbaar. Met net zoveel liefde als humor :).

 

Terwijl je je oude verhalen achter je laat, komt er een oneindige ruimte voor het nieuwe vrij. Ik ben er voor je op de momenten dat het spannend wordt, dat je voor grote beslissingen staat en jíj je patronen eindelijk gaat doorbreken.

 

Zodat jij jouw zielsmissie in dit leven ten volste kunt vervullen. En kan genieten van het plezier en de overvloed die dat met zich meebrengt.

puzzelen met de ziel

Met de BROESLI Blokken heb ik een instrument ontwikkeld, dat het proces versnelt om letterlijk en figuurlijk boven de materie uitstijgen. De BROESLI Blokken geven daarmee toegang tot een diepere laag van weten. Ze helpen je te 'puzzelen met de ziel'. Jouw individuele proces zal direct en indirect ten positieve bijdragen aan collectieve processen.

laten we kennismaken!

Je kan me bereiken op jorien@broesli.nl, of boek hieronder meteen een kennismakingsgesprek. Zoomend of bellend staan we stil bij jouw vraag of behoefte en kijken we of ik iets voor je kan betekenen!