Masterclasses en minicourses

Masterclass: themaopstelling over geld💰

Een nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je deelnemen? Via de knop hierboven kan je je aanmelden voor de wachtlijst!

  • online via Zoom, géén replay beschikbaar
  • maximaal zeven deelnemers
  • € 47,- exclusief BTW

Kan je niet wachten totdat er een nieuwe datum geprikt is?  Doe dan alvast de Opstelling on Demand over het thema Geld en Vrijheid. Een heerlijke en laagdrempelige manier om jouw relatie met geld te onderzoeken en te ontdekken wat er in beweging mag komen.

Money talks.....

Ik blijf geld écht een fascinerend onderwerp vinden. Als je er naar durft te kijken, contact mee durft te maken, komt er zóveel waardevolle informatie over jouw persoonlijke ontwikkeling naar de oppervlakte. Die vaak véél dieper en verder gaan dan alleen maar het thema geld. Luister maar eens naar de gedachten die er nu voorbij  komen. Wat vind jij van geld? Is er tekort of misschien zelfs teveel? Hou je ervan of vind je het ingewikkeld? Voel je je vrij of juist gevangen als je aan geld denkt? 

 

Wat ik zo fantastisch vind aan het werken met opstellingen, is dat je létterlijk contact kunt maken met de energie van een bepaald thema. In dit geval geld. 

 

  • Wat heeft geld jou te vertellen?
  • Hoe is jouw relatie met geld? 
  • Voelt geld zich veilig, vertrouwd of eenzaam en ongezien in jouw nabijheid?
  • Wat kom jij steeds weer tegen in relatie tot geld, en wat is daar de boodschap van?
  • Welke belemmerende overtuigingen of herhalende patronen rondom geld wil je nu eindelijk eens doorbreken?
  • Hoe oud zijn deze patronen? Horen ze bij jou, of bij iets wat groter is?
  • Wie of wat vertegenwoordigt het thema geld nog meer in jouw leven.....?

 

Als jij wil onderzoeken wat geld jou te vertellen heeft én je bent bereid om de antwoorden met open hart te ontvangen, dan is deze masterclass voor jou!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze sessie begeleid ik één opstelling met de groep. Een van de deelnemers kan een inbrengen rondom het thema geld. De andere deelnemers representeren in de opstelling. Aan het begin van de sessie kan je aangeven of je een vraag wil inbrengen. Bij meerdere vraagstellers zal ik loten.

 

Vervolgens faciliteer ik je stapje voor stapje het proces in de opstelling. Je hoeft er niks voor te kunnen of te doen, alleen maar waar te nemen wat jij voelt, ziet, hoort of ervaart. Ik stel de vragen waardoor de relevante informatie via de representanten naar de oppervlakte komt.

 

Al zodra jij het ticket koopt zal het veld zich openen en tijdens de sessie zal je merken dat je in een hoge staat van bewustzijn terechtkomt. Dat op zich is al een heerlijke ervaring :) We openen samen een energetisch veld dat HUGE is, en iedere deelnemer zal intappen op de informatie die er in dat veld beschikbaar is.

 

Of je nou vraagsteller, representant (of begeleider :)) bent - ieder zal uit deze opstelling precies dátgene naar boven halen dat op dit moment in jouw leven of werk gezien mag worden. Een heerlijke manier om samen potentie te bevrijden!

 

Aan het eind van de sessie is kort gelegenheid om samen te reflecteren, inzichten uit te wisselen en vragen te stellen. Heb je nog vragen, stuur dan gerust een mail naar jorien@broesli.nl of een DM via Instagram.


 

 

“The important thing for you is to be alert, to question, to find out, so that your own initiative may be awakened.” - Bruce Lee