Masterclasses en minicourses

Masterclass: themaopstelling over geld💰

Een nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je deelnemen? Via de knop hierboven kan je je aanmelden voor de wachtlijst!

 • online via Zoom, géén replay beschikbaar
 • maximaal zeven deelnemers
 • € 47,- exclusief BTW

Money talks.....

Ik blijf geld écht een fascinerend onderwerp vinden. Als je er naar durft te kijken, contact mee durft te maken, komt er zóveel waardevolle informatie over jouw persoonlijke ontwikkeling naar de oppervlakte. Die vaak véél dieper en verder gaan dan alleen maar het thema geld. Luister maar eens naar de gedachten die er nu voorbij  komen. Wat vind jij van geld? Is er tekort of misschien zelfs teveel? Hou je ervan of vind je het ingewikkeld? Voel je je vrij of juist gevangen als je aan geld denkt? 

 

Wat ik zo fantastisch vind aan het werken met opstellingen, is dat je létterlijk contact kunt maken met de energie van een bepaald thema. In dit geval geld. 

 

 • Wat heeft geld jou te vertellen?
 • Hoe is jouw relatie met geld? 
 • Voelt geld zich veilig, vertrouwd of eenzaam en ongezien in jouw nabijheid?
 • Wat kom jij steeds weer tegen in relatie tot geld, en wat is daar de boodschap van?
 • Welke belemmerende overtuigingen of herhalende patronen rondom geld wil je nu eindelijk eens doorbreken?
 • Hoe oud zijn deze patronen? Horen ze bij jou, of bij iets wat groter is?
 • Wie of wat vertegenwoordigt het thema geld nog meer in jouw leven.....?

 

Als jij wil onderzoeken wat geld jou te vertellen heeft én je bent bereid om de antwoorden met open hart te ontvangen, dan is deze masterclass voor jou!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze sessie begeleid ik één opstelling met de groep. Een van de deelnemers kan een inbrengen rondom het thema geld. De andere deelnemers representeren in de opstelling. Aan het begin van de sessie kan je aangeven of je een vraag wil inbrengen. Bij meerdere vraagstellers zal ik loten.

 

Vervolgens faciliteer ik je stapje voor stapje het proces in de opstelling. Je hoeft er niks voor te kunnen of te doen, alleen maar waar te nemen wat jij voelt, ziet, hoort of ervaart. Ik stel de vragen waardoor de relevante informatie via de representanten naar de oppervlakte komt.

 

Al zodra jij het ticket koopt zal het veld zich openen en tijdens de sessie zal je merken dat je in een hoge staat van bewustzijn terechtkomt. Dat op zich is al een heerlijke ervaring :) We openen samen een energetisch veld dat HUGE is, en iedere deelnemer zal intappen op de informatie die er in dat veld beschikbaar is.

 

Of je nou vraagsteller, representant (of begeleider :)) bent - ieder zal uit deze opstelling precies dátgene naar boven halen dat op dit moment in jouw leven of werk gezien mag worden. Een heerlijke manier om samen potentie te bevrijden!

 

Aan het eind van de sessie is kort gelegenheid om samen te reflecteren, inzichten uit te wisselen en vragen te stellen. Heb je nog vragen, stuur dan gerust een mail naar jorien@broesli.nl of een DM via Instagram.


Minicourse Ondernemersopstellingen 

Krijg in vier sessies van 20-40 minuten diepgaand inzicht in de belangrijkste pijlers van jouw bedrijf: jijzelf, je missie, je aanbod, je doelgroep en je tarieven. Door middel van guided journalling en opstellingen krijg je inzicht de dynamiek in je bedrijf en ga je letterlijk 'in gesprek' met ieder van deze pijlers. Je ontdekt de beweging die jij kunt maken om een nieuwe realiteit uit te nodigen in jouw business.

 

"Wat kan JIJ doen om jezelf te bevrijden van de blokkades die je onderweg nog tegenkomt?"

 

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan ben jij waarschijnlijk:

 

 • een avontuurlijke ondernemer
 • toegewijd om jouw business te laten groeien
 • gedreven om de wereld mooier te maken
 • en ontzettend nieuwsgierig hoe je dat met energetisch werk en opstellingen kunt versnellen

 

Deze opnames van de opstellingen uit de minicourse Springtime Ondernemersopstellingen 2022 geven je op een speelse en effectieve manier inzicht in de belangrijkste pijlers van jouw bedrijf: jijzelf, je missie, je aanbod, je doelgroep en je tarieven. 

 

Je onderzoekt de dynamiek in je bedrijf en gaat letterlijk 'in gesprek' met ieder van deze pijlers. Je krijgt inzicht in de beweging die jij kunt maken om een nieuwe realiteit uit te nodigen. Ook staan we stil bij de blokkades die je op de weg daarnaartoe kunt tegenkomen. Wat kan JIJ doen om jezelf te bevrijden van deze blokkades?

 

Je kan de sessies in willekeurige volgorde afspelen, hoewel er wel een bepaalde opbouw in zit: in de laatste sessie kijken we met de opstelling terug op de inzichten in de eerste drie sessies. 

 

Wat kan je van iedere sessie verwachten?

 

 •  eerste sessie (20 minuten): je maakt een zogenaamde wonderopstelling rondom jouw bedrijf, waarbij we kijken naar jezelf als ondernemer, je bedrijf, je zielsmissie, je aanbod, je klanten en je tarieven. Hoe ervaar je dit nu? Wat zou je daar het liefst in willen veranderen? En welke beweging kun jij zelf maken om deze verandering ook te realiseren?

 

 • tweede sessie (40 minuten): deze opstelling staat in het teken van jouw ideale aanbod! EN…..we gaan dat ook ECHT manifesteren in je bedrijf. We onderzoeken je huidige en je ideale aanbod, we focussen je aandacht op datgene wat jou echt het meest gelukkig maakt én we maken de weg energetisch vrij zodat je dat aanbod ook kunt toelaten in jouw realiteit. Deze sessie gaat over jezelf toestaan, het jezelf gunnen, het mogen ontvangen. We nemen de blokkades weg.

 

 • derde sessie (19 minuten): deze opstelling staat in het teken van je ideale doelgroep. Hoe zou jij je voelen als je met je allermooiste klanten mag samenwerken, en datgene mag doen waar jij het meest gelukkig van wordt? Welke boodschap heeft deze doelgroep voor je? 

 

 • vierde sessie (23 minuten):  in deze opstelling ga je terugkijken maar vooral ook vooruitkijken. Wat heb jij nodig om naar je volgende energetische level te groeien? Wat heeft jouw next level bedrijf je vandaag te vertellen? En wat wil de allermooiste versie van jouzelf je dolgraag vertellen? 

 

Het is leuk om de opstellingen vaker te doen, bijvoorbeeld met tussenpozen van drie maanden, zodat je ook de ontwikkeling kunt volgen.

 

Praktisch: wat heb je nodig om deze opstellingen te kunnen doen?

Tijdens de sessies ga je zowel schrijven als opstellen. Pen en papier is dus handig :). Als je de BROESLI Blokken al in huis hebt is dit een fantastisch instrument om de opstellingen mee te doen. Geen BROESLI Blokken? Geen probleem: je kunt ook met allerlei andere voorwerpen werken: noten, munten, fruit, sleutels, stenen, bloemen, kralen, poppetjes, knopen, lepels, lego, etc....alles kan als het maar niet te groot is. 

 

Tot slot: dit zijn de allereerste opgenomen masterclasses van BROESLI die ook als download verkrijgbaar zijn. Ze zijn onbewerkt, dus je krijgt echt de pure versie te zien :). In de tweede sessie is er in het begin wat storing en begint SIRI ineens ongevraagd mee te doen, maar ook dat is ergens onderdeel van dit proces. Geniet van de opstellingen, leuk als je m e laat weten wat ze bij je teweeg brengen. Ondertussen investeer ik in de juiste mensen en middelen om alle toekomstige BROESLI masterclasses stééds mooier en helderder voor je te maken!

 

“The important thing for you is to be alert, to question, to find out, so that your own initiative may be awakened.” - Bruce Lee