ontwikkel je leiderschap vanuit de onderstroom

Een persoonlijk en diepgaand één-op-één traject. Voor leiders die bereid zijn om naar binnen te gaan...

Voor wie?

Dit traject is bedoeld voor mensen in een leidinggevende rol, die het hoog tijd vinden om in beweging te komen:

 

 • je hebt al een tijd lang het gevoel dat ‘het anders moet’, maar je weet niet hoe, of zelfs niet eens wát er dan anders moet
 • je bent net nieuw in je rol als leidinggevende of je bent net bij een nieuwe organisatie in een leidinggevende functie terecht gekomen, en je probeert daar je draai te vinden
 • er speelt iets in jouw team waar je maar geen grip op krijgt, je wilt onderzoeken waar de angel ligt en wat jij kunt doen om de boel weer te laten stromen
 • je hebt genoeg van alleen maar ‘met je hoofd’ werken en wilt meer vanuit vertrouwen en op gevoel kunnen doen, controle los te durven laten, ervaren hoe het is om niet alles te hoeven weten
 • je hebt behoefte aan meer rust, balans, plezier en energie.

 

Het belangrijkste is dat je bereid bent om naar binnen te gaan, jezelf te onderzoeken. Ik bied daarvoor een lichte en veilige bedding, en ga graag met je op verkenning!

Leiderschap en teamdynamiek vanuit systemisch perspectief

Ik begeleid je in een diepgaand en persoonlijk één-op-één traject van zes maanden, waarin je ontdekt hoe jij als leider van jouw team of organisatie de juiste plek kunt innemen. Mét aandacht voor wat je bewust en onbewust hebt meegenomen uit jouw systeem van herkomst. Samen verkennen we:

 

 • hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw belemmerende patronen en overtuigingen niet (meer) tégen je werken
 • wat je kunt doen om jouw unieke talent, krachten en (levens)ervaring vóór je te laten werken.

 

Je leert systemisch te kijken naar wat er zich in jouw team afspeelt, en ontdekt hoe jij de dynamiek binnen jouw organisatie, team of project kan beïnvloeden. Vanuit jouw eigen rol. Zodat je:

 

 • meer rust en zelfvertrouwen ervaart in jouw rol als leider 
 • je doelen met meer plezier en gemak - en minder energie - weet te behalen
 • zelf weer voelt dat je de regie hebt, in plaats van dat je overgeleverd bent aan datgene wat er van buitenaf op je af komt - of dat nou van hogerhand is, of vanuit je eigen team.

 

Met dit traject kies je voor een duurzame, persoonlijke transformatie waar je voor de rest van je leven plezier van hebt, niet alleen in je werk, maar ook in je privéleven. Als jij dicht bij jezelf staat, weet je ook jouw team en de mensen om je heen te inspireren.

Hoe gaan we te werk?

We starten het traject met een hele dag alleen voor jou, volledig verzorgd op een prachtige locatie in de Twentse natuur. In de zes maanden die volgen, begeleid ik je in coach calls van 90 minuten waarin we (organisatie)opstellingen met de BROESLI Blokken doen. Halverwege  en aan het einde van het traject werken we weer samen tijdens een live-dag in het oosten, om de opbrengsten te oogsten en te integreren. Het traject stemmen we samen af op jouw persoonlijke behoefte. Wat in ieder geval aan bod zal komen:

 

 • waar kom je vandaan? Wat heb je meegenomen uit jouw systeem van herkomst?
 • waar sta je nu? Welke vragen, uitdagingen of verlangens kom je tegen?
 • waar ga je naar toe? Wat staat je te doen?
 • jij in relatie tot jouw team, je project, je organisatie, je management of je bestuur.

 

Afhankelijk van jouw situatie besteden we meer aandacht aan een van die aspecten. Ook de volgorde kan wisselen. Voorop staat dat we in het begin van het traject nog niet precies weten wat het vervolg gaat brengen, zodat er ruimte ontstaat om te werken met datgene wat zich aandient, wat op dát moment voor jou het meest dienend is. 

Praktische informatie en aanmelden

Voorafgaand nemen we in een oriënterend gesprek van 30 minuten door wat jouw persoonlijke behoefte is, en kijken we of er tussen ons een goede match is om dit traject met elkaar in te gaan. Dit gesprek is altijd kosteloos. Stuur me gerust een mailtje als je nog vragen hebt of al meteen een oriënterend gesprek wil plannen.

Wat kan BROESLI nog meer voor je betekenen?

Als je nieuwsgierig bent naar leiderschaps- en teamontwikkeling vanuit systemisch perspectief, dan zijn de volgende activiteiten van BROESLI wellicht ook interessant voor je:

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van BROESLI?