meer impact met organisatie- en teamcoaching

Als systemisch organisatiecoach en facilitator begeleid ik teams en organisaties in transformatie- en ontwikkelprocessen. Ik help jullie ambities omzetten naar wezenlijke stappen vooruit - of misschien wel in een onverwacht andere richting. Om meer impact te kunnen maken. Soms volstaat zelfs het verkennende onderzoek naar wat er daadwerkelijk speelt. Met scherpe vragen en passende interventies duik ik met je mee de onderstroom in, op zoek naar de verborgen dynamieken die de natuurlijke stroom voorwaarts belemmeren. Waar passend beleid ik organisatieopstellingen die laten zien waar de angel zit. Dat kan zowel in individuele sessies met de BROESLI Blokken als in groepsbijeenkomsten. 

"I am not teaching you anything,

I just help you to explore yourself"

- Bruce Lee

Het meest plezier beleef ik aan het begeleiden van groepsbijeenkomsten, -sessies en -workshops, waarin ik de deelnemers met verrassende werkvormen uitdaag om tot de essentie van een vraagstuk of de oplossingsrichting te komen. Ik zorg voor de juiste bedding waarin deelnemers zich vrij en veilig voelen, om samen datgene aan het licht te brengen wat nodig is om weer in een gezonde beweging te komen. Diepgaand waar het moet, lichtvoetig waar het kan. Zowel offline als online.

 

BROESLI helpt organisaties vooruit die:

  • inzicht willen krijgen in de verborgen dynamiek binnen de eigen organisatie
  • aan hun visie, missie en kernwaarden willen werken
  • een organisatieontwikkeling doormaken
  • het krachtenveld waarin zij werken willen onderzoeken
  • behoefte hebben aan bewustwording en bezinning op de status quo
  • innovatieve initiatieven willen ontplooien
  • de samenwerking binnen of tussen teams willen verrijken
  • door factoren die ze zelf niet kunnen beïnvloeden de koers moeten wijzigen

 

Iedere aanpak is maatwerk. Ben je benieuwd of jouw organisatie en mijn werkwijze bij elkaar passen?

"Jorien is een verademing als gespreksleider. Wat me tijdens de online sessies zo trof was haar onvervalste eerlijke blik in de camera, en heerlijke primaire reacties op uitspraken. Vanuit een optimistische, vrolijke en eerlijke houding weet ze mensen op hun gemak te stellen, daagt ze deelnemers uit. Haar ruime ervaring ligt niet aan de oppervlakte maar zet ze toch handig en bijzonder onzelfzuchtig in. Dat geeft veel vertrouwen en zorgt voor een fijne dynamiek in de bijeenkomst." 

Roosje Keijser, Teamleider en Vakspecialist acquisitie particuliere archieven bij Het Utrechts Archief