individuele coaching

Meer weten over individuele begeleiding?

Als coach begeleid ik leidinggevenden die een organisatievraagstuk vanuit een ander perspectief willen bezien en willen onderzoeken hoe ze dat vanuit hun eigen rol beïnvloeden. Ook begeleid ik steeds vaker collega ondernemers, jonge talenten en andere individuen in hun zoektocht naar meer voldoening, geluk en zingeving in hun eigen loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

 

Tijdens de individuele coaching maak ik vooral gebruik van syteemopstellingen met de BROESLI Blokken en vloerankers. Meestal hebben we aan een sessie van anderhalf uur voldoende tijd om naar jouw eigen vraag te kijken en de nodige kwartjes te laten vallen om weer vooruit te komen.

 

“Ik vond het wederom fascinerend om dingen op jouw manier te doen, net zoals met de blokken. Ik zie het donkergroene vloeranker nog steeds helder voor me, en wat je zei, "het zit nu in je", blijf ik horen en dat geeft me rust en vertrouwen.” Sevin Özmen, coachee

 

 

“Many people dedicate their lives to actualizing a concept of what they should be like, rather than actualizing themselves. This difference between self-actualization and self-image actualization is very important. Most people live only for their image.”

- Bruce Lee