Ik ben Jorien Weterings, geboren en getogen in Twente en na vele omzwervingen in binnen- en buitenland sinds 2019 weer terug in het prachtige oosten. Ik heb BROESLI in 2017 opgericht. Mijn drijfveer is dat ik het beste uit mensen en teams wil halen. Als facilitator, teamcoach en systeemopsteller ben ik inzetbaar voor het begeleiden van ontwikkelprocessen en bijeenkomsten die een team of organisatie (weer) in beweging brengen. 

 

Broez’n = Bruisen

Twentse uitdrukking

Niet denken, maar voelen!

Net als kungfu-legende Bruce Lee, geloof ik dat de beste beslissingen vanuit het hart worden genomen. De mooiste ideeën ontstaan als je intuïtie en creativiteit de ruimte geeft. Bruce Lee's beroemde uitspraak “Don’t think, feel!”, uit de film Enter the Dragon, verwoordt de filosofie van Broesli dan ook treffend. 


Volgens mijn opdrachtgevers werken mijn enthousiasme en energie aanstekelijk. Ik beweeg me gemakkelijk op verschillende niveaus in de organisatie en deins er niet voor terug om zonodig een onconventionele aanpak te kiezen. Ik hoor regelmatig dat mijn optimistische levenshouding en gevoel voor humor bijdragen aan het lichtvoetig begeleiden van soms taaie trajecten. Ik ben scherp in procesinterventies, gevoelig voor signalen uit de groep en stuur bij wanneer dat nodig is.

BROESLI stemt af op jouw unieke behoefte

Elke organisatie en elk individu heeft een eigen dynamiek, specifieke behoeften en vragen. BROESLI levert daarom altijd maatwerk. Afhankelijk van het vraagstuk geven we samen vorm aan het ontwikkelproces. Ik heb ervaring met het begeleiden van bijeenkomsten, trainingen, groepsprocessen en teamtrajecten voor verschillende gremia: van directie- en managementteams tot samenwerkende professionals en complete organisaties.

Kijk op mijn LinkedIn profiel voor een uitgebreid cv en achtergrond

“Jorien is no-nonsense, bevlogen, inspirerend en vrolijk. Ze weet daarmee een sfeer van openheid, vertrouwen en respect te creëren, met een vleugje humor. Met haar eigenschappen en door het inbrengen van verfrissende creatieve werkvormen, net even anders dan je gewend bent, zorgt ze ervoor dat iedereen zich betrokken en op zijn gemak voelt. Jorien krijgt het voor elkaar dat de groep toewerkt naar antwoorden op de gestelde vragen.”

Lammert Schepers

Senior Adviseur Bedrijfsvoering Auditdienst Rijk - Ministerie van Financiën