organisatieontwikkeling vanuit de onderstroom

In de trajecten die BROESLI begeleidt, werken we vanuit systemisch perspectief. Dat betekent dat we focussen op de krachtenvelden, de dynamieken die zichtbaar worden tussen onderdelen die samen een levend systeem vormen. Niet alleen aan de oppervlakte, maar vooral ook in de onderstroom. Zowel offline als online.

"I am not teaching you anything, I just help you to explore yourself"

- Bruce Lee

Het resultaat van onze samenwerking is een blijvende, wezenlijke transformatie in jouw organisatie. Waar creatieve levensenergie onbegrensd kan blijven stromen, onontgonnen potentieel vrijgemaakt wordt, medewerkers een groter geluksgevoel ervaren en klanten voortdurend verrast worden door de lichtheid en het plezier waarmee jij je diensten of producten in de wereld zet.

meer informatie?

Je kan me bereiken op jorien@broesli.nl. Nog leuker: boek hieronder meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een halfuur. Zoomend of bellend staan we stil bij jouw vraag of behoefte en kijken we of ik iets voor je kan betekenen!

"Jorien is een verademing als gespreksleider. Wat me tijdens de online sessies zo trof was haar onvervalste eerlijke blik in de camera, en heerlijke primaire reacties op uitspraken. Vanuit een optimistische, vrolijke en eerlijke houding weet ze mensen op hun gemak te stellen, daagt ze deelnemers uit. Haar ruime ervaring ligt niet aan de oppervlakte maar zet ze toch handig en bijzonder onzelfzuchtig in. Dat geeft veel vertrouwen en zorgt voor een fijne dynamiek in de bijeenkomst." 

Roosje Keijser, Teamleider en Vakspecialist acquisitie particuliere archieven bij Het Utrechts Archief

Zie hieronder een selectie van opdrachtgevers voor wie BROESLI al eerder heeft gewerkt. Iedere aanpak is maatwerk. Ben je benieuwd of jouw organisatie en mijn werkwijze bij elkaar passen?