welkom in de webwinkel van BROESLI!

Bestel hier je BROESLI Blokken, de unieke handleiding voor de BROESLI Blokken en tickets voor evenementen.

LET OP: de nieuwe oplage BROESLI Blokken is in productie. De verwachte leverdatum is 27 november 2021. Je kan ze nu al wel bestellen zodat je verzekerd bent van een set.

 

De BROESLI Blokken helpen je om snel inzicht te krijgen in een vraagstuk. Zo'n vraagstuk kan betrekking hebben op je persoonlijke situatie maar ook op je team, je project en zelfs abstractere thema's als je passies en drijfveren of belemmerende overtuigingen. De blokken representeren belangrijke spelers in die vraagstukken. Lees meer op BROES' Blog.

Door te experimenteren met verschillende opstellingen van de blokken kan je de verhoudingen tussen die spelers letterlijk vanuit verschillende perspectieven bezien en scenario's verkennen die je helpen om weer vooruit te komen. 

Een set bestaat uit 27 blokken in negen verschillende afmetingen, dus van elke afmeting drie blokken. De BROESLI Blokken zijn gemaakt van gedraaid en gefreesd beukenhout en ter afwerking geolied. Ze worden geleverd in een mooie linnen zak én een unieke handleiding om het beste uit je blokken te halen.


Prijs is exclusief 21% BTW en verzendkosten.

Deze unieke gids wordt standaard meegeleverd bij de nieuwste oplage van de BROESLI Blokken. En...je kan hem nu ook los bestellen!

 

In de handleiding vind je een aantal werkvormen voor opstellingen, die voor iedereen eenvoudig toe te passen zijn. Daarnaast geef ik je aanwijzingen die jouw kwaliteit van aanwezigheid en je waarnemingsvermogen zullen verhogen. Zodat jij steeds meer van jouw eigen unieke gaven en talenten zult inzetten als je de blokken hanteert. Don't think, feel!

 

Vanaf 2 december 2021 leverbaar, maar je kan hem nu alvast bestellen. Bestel je vóór 1 december dan betaal je geen verzendkosten. Prijs is exclusief 21% BTW.