Een opstelling met je zielsmissie

Tijdelijke actie: koop je een set BROESLI Blokken, dan krijg je een opstelling met je zielsmissie kado!

Wat wil jouw zielsmissie je vandaag vertellen? En wat mag er in beweging komen?

 

nieuw: opstellingen on demand

Ik ben echt super blij met en trots op dit nieuwe concept. Het afgelopen half jaar sprak ik al regelmatig opstellingen in bij de 1-1 klanten die een mentorship bij mij volgen. En ineens kwam de ingeving om dit ook voor een groter publiek toegankelijk te maken.

 

Inmiddels is er een catalogus aan het groeien met audio-opnames van opstellingen rondom verschillende thema’s: geld en vrijheid, je ideale klant, karmische verbindingen en deze opstelling over je zielsmissie. Hiernaast lees je een aantal enthousiaste ervaringen.

Binnenkort zijn deze ‘opstellingen on demand’ verkrijgbaar in de nieuwe webwinkel van Broesli. Tot die tijd krijg je de opstelling over je zielsmissie kado bij een set BROESLI Blokken, die je hier kunt bestellen.

 

hoe werkt het?

Tijdens een audio-opname van 20 minuten kom je letterlijk in contact met je zielsmissie, en ontdek je wat jij nu al kunt doen (of juist laten...) om voluit vanuit je zielsmissie te leven.

 

  • in een korte introductieboodschap leg ik je uit hoe de opstelling werkt en wat je ervoor nodig hebt.
  • ik begeleid je in een aantal stappen door de opstelling met de BROESLI Blokken.
  • na het opstellen volgt het ‘guided journaling’: ik stel je een aantal vragen die horen bij deze opstelling. De antwoorden op deze vragen geven je een heldere boodschap waarmee je aan de slag kunt.

 

Je ontvangt de opstelling met je zielsmissie daarna per mail. Heb je de blokken al? Stuur me dan een mail op jorien@broesli.nl en dan ontvang je hem ook.