Het kloppend hart van BROESLI

Gepubliceerd op 12 december 2019 om 12:12

Ik geloof dat de mooiste dingen ontstaan als je écht in contact komt. In verbinding met anderen en met jezelf, met wie je daadwerkelijk bent. Met datgene waar jij in gelooft, datgene wat er voor jou écht toe doet. Of dat nou over jezelf, over je team of over je hele organisatie gaat.

 

Het liefst werk ik met groepen, omdat we daar zowel op individueel als op collectief niveau tot fantastische inzichten  komen. Ook hou ik ervan om individuen te coachen en te begeleiden. Mensen die oprecht willen en durven te kijken naar hun eigen uitdagingen. Avontuurlijk, open en nieuwsgierig. Maar vooral mensen die durven! Die zichzelf durven toevertrouwen aan een proces waarvan de uitkomsten uit onverwachte hoek zullen komen.

“To express oneself honestly, not lying to oneself — that, my friend, is very hard to do.” – Bruce Lee

Kort geleden begeleidde ik een sessie met organisatieopstellingen, als onderdeel van een in-company training over leiderschap en teamdynamiek vanuit systemisch perspectief. Na afloop was ik het meest geraakt door een deelnemer die aan het begin van de bijeenkomst vol ongeduld en scepsis op zijn stoel zat te wiebelen. Aan het eind van de sessie was hij totaal ontdooid, onder de indruk en vol verwondering over wat zich de uren ervoor had afgespeeld.

Geef me de ruimte en ik zorg voor de allerbeste omstandigheden om jou en de mensen met wie je samenwerkt vooruit te begeleiden. Dat betekent dat ik ook met je meedenk over de ideale plek voor een teamsessie of een coaching gesprek. Kom naar de boerderij in Twente, ervaar wat buiten met je doet. 

 

Broesli begeleidt jouw team graag in samenwerking met anderen, het liefst in verrassende combinaties. Tekstschrijvers, grafisch vormgevers voor realtime visuals tijdens je bijeenkomst, vechtsporters die je laten voelen wat leiderschap in beweging betekent, theatermakers, muzikanten. Ik zet alle zintuigen in.

“Don’t think. Feel!” – Bruce Lee

Ga je voor Broesli? Reken dan op authenticiteit, oprechte aandacht en nieuwsgierigheid voor datgene wat er speelt. Ik ben er trots op dat het me in elke bijeenkomst lukt om binnen no time een veilige setting te creëren, waarin mensen zichzelf écht durven te laten zien. Lichtvoetig neem ik degenen en datgene waar we mee werken serieus. Ik zal de vinger op de zere plek leggen en het ongemak met je aangaan. De barst vinden, waardoor het licht weer naar binnen kan schijnen.

Facilitator. Organisatieadviseur. Systemisch coach voor teams en individuen. Begeleider van organisatie- en familieopstellingen. Als iemand mij vraagt wat ik doe, blijf ik het lastig vinden om mezelf te labelen. Ik begeleid organisatieontwikkelingen. Ik faciliteer vaak teamsessies rondom een specifieke ontwikkelvraag. Hoe krijgen wij als pionierend team dingen écht in beweging? Hoe maken we met onze al offertes een onuitwisbare indruk op onze potentiële klanten? Ook coach ik individuen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak - wat mij betreft niet los van elkaar te zien.

Hoe ik mezelf ook noem…bij elk traject ga ik al in een vroeg stadium samen met mijn opdrachtgever of coachee naar de plek waar de angel zit. Misschien had je wel een teamsessie of -training voor ogen, maar blijkt een andere aanpak veel passender. In een intakegesprek zoeken we samen de vraag achter de vraag, jouw échte vraag. Daardoor ontdekken we al vroeg in welke hoek de oplossing te vinden is en kan ik een aanpak ontwerpen die verrassend snel voor rust, balans of de juiste beweging vooruit kan zorgen.

“The doubters said: 'man cannot fly'

The doers said: 'maybe, but we'll try'

And finally soared in the morning glow

While non-believers watched from below”

– Bruce Lee


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.