BROESLI: opstellingenavond 7 oktober 2019

Gepubliceerd op 23 september 2019 om 11:11

Opstellingen zijn een prachtig instrument om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke vraagstukken. Graag wil ik je op een laagdrempelige manier laten ervaren wat dit voor jou kan betekenen.

 

OPSTELLINGENAVOND

Op 7 oktober organiseer ik weer een avond met opstellingen in Enschede. Tijdens de avond laat ik je in een intieme setting kennismaken met de beginselen van systemisch werken met opstellingen, doen we een aantal ervaringsoefeningen en is er ruimte voor twee opstellingen. Ik vraag een bijdrage van €20,- en zorg voor thee, fris en wat lekkers.

 

MET WELKE VRAGEN KAN JE EEN OPSTELLING DOEN?

De mogelijkheden voor vragen zijn onbegrensd, zolang ze maar betrekking hebben op iets dat jou raakt. Je hebt een verlangen naar iets nieuws of iets anders, maar (nog) niet het vertrouwen om een stap te zetten. Of je weet nog niet hoe die stap eruit zou moeten zien. Je voelt dat je meer in je mars hebt dan dat je nu kwijt kunt in je werk, je hebt er voor je gevoel al alles aan gedaan om daar wat mee te doen en tóch blijf je vastlopen.

Maar je kan ook vragen over je relaties met anderen - of dat nou je partner, vrienden, je ouders, je collega’s of je klanten betreft - inbrengen voor een opstelling. De meeste kwartjes vallen tijdens opstellingen over thema’s die al wat langer sluimeren, en waar je ondanks veel praten, wikken en wegen, nadenken en plannen maken maar niet vooruit lijkt te komen.

 

VOOR WIE?

Ervaring met opstellingen is niet nodig, iedereen is welkom! Je kan deelnemen als vraagsteller, representant en als toeschouwer (waarbij je niet opgesteld wordt en geen vraag inbrengt). De ervaring leert, dat opstellingen vaak ook raken aan thema’s die bij andere aanwezigen spelen.

Heb je een vraag waar je graag met een opstelling naar zou willen kijken? Neem dan contact met me op via jorien@broesli.nl of 0616074997.

 

AANMELDEN EN PRAKTISCHE INFO

Je kan je aanmelden via onderstaand formulier of met een berichtje naar jorien@broesli.nl. Vermeld daarbij ook of je een vraag wil inbrengen. In dat geval neem ik nog even persoonlijk contact met je op om kort jouw vraag te bespreken. Na aanmelding krijg je de adresgegevens door (goed met auto en OV te bereiken). Er is plek voor vier tot acht deelnemers.


«   »