Zomerse teamsessies met BROESLI

Gepubliceerd op 24 juni 2019 om 15:51

De zomer is afgelopen weekend écht begonnen, er nadert een hittegolf en de komende twee maanden lopen de kantoren leeg. Voordat de meeste Nederlanders aan hun zomervakantie beginnen worden er in allerijl nog projecten afgerond, notities de deur uit gestuurd, vakantieroosters in elkaar gedraaid en afwezigheidsassistenten aan gezet.

En dan wordt het even stil....

Voor de achterblijvers, de managers die het fort bewaken tijdens afwezigheid van hun collega-leidinggevenden, de medewerkers die 's winters de biezen pakken en in de zomer blijven doorwerken is het de ideale periode om op adem te komen en met wat afstand naar hun werk te kijken.

 

Wat hebben we de eerste helft van 2019 met onze club bereikt, en hoe zal de tijd ná de zomer eruit zien? Welke ervaringen hebben indruk gemaakt? Welke valkuilen blíjven we maar tegen komen? Waar willen we het liefst onze aandacht op richten? Welke dromen hebben we voor 2020 en verder? Het is de tijd om onbegrensd te mijmeren en te fantaseren over wat jij en je team willen bereiken. Los te laten wat belemmerend werkt. En van daaruit de volgende concrete stappen te zetten richting dat mooie uitzicht.

 

Stilstaan en vooruitkijken met BROESLI

BROESLI begeleid je deze zomer graag vooruit! Het belooft anders dan anders te worden, bij mooi weer werken we buiten. Post-its, laptops, powerpointpresentaties en systeemplafonds zijn verboden. We gaan aan de slag met opstellingen, maken vraagstukken inzichtelijk met de BROESLI Blokken en visualiseren jullie grootste successen met een Dragon Dream.

Waar nodig zijn en staan we letterlijk stil....

 

Samen met je collega's zoeken we naar 'the sweet spot'. Ik zorg altijd voor maatwerk, dat past bij jouw vraag en de behoefte van je team. Stuur me een berichtje, mail naar jorien@broesli.nl of bel me op 06-16074997 als je nieuwsgierig bent naar wat ik voor je kan betekenen. Ik kom graag een glaasje ijsthee bij je drinken om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bij BROESLI op de boerderij?

BROESLI faciliteert voor opdrachtgevers op locatie door heel Nederland. Maar wil je er écht even uit en ga je voor de full package? Kom dan met je collega's naar het oosten van het land voor een inspirerende business bootcamp op een Twentse boerderij op Landgoed het Twickel. Samen met de business coaches van PUUR Persoonlijk Leiderschap zorgen we voor een programma met voldoende afwisseling tussen inspanning en ontspanning, heerlijke maaltijden en bemiddelen desgewenst bij het vinden van overnachtingsmogelijkheden.

 

Ik zie je graag deze zomer!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.