Inspiratieavonden organisatie- en familieopstellingen

Gepubliceerd op 4 maart 2019 om 09:37

Maak kennis met opstellingen en een vleugje numerologie

Door Jorien Weterings (BROESLI) en Miranda ter Stal (Puur Persoonlijk Leiderschap)

 

Wil je op een effectieve en diepgaande manier kijken naar vragen in jouw leven of je werk? We heten je graag welkom op één van de inspiratieavonden waarin we je kennis laten maken met systeemopstellingen en  laten proeven hoe numerologie hierin bijdraagt. De avonden vinden plaats op woensdag 20 en 27 maart van 19:00 uur tot 22:00 uur in de Basculehoeve op Erve Klein Avest, Oelerschoolpad 2, 7554 SR Hengelo.

 

Wil je met een groep (minimaal 6 en maximaal 10 personen) vrienden, familie of collega’s een eigen inspiratieavond of dagdeel volgen? Mail ons, en dan plannen we gezamenlijk een datum!

 

Inzicht in persoonlijk en professioneel leiderschap

 

Het werken met opstellingen brengt je verrassend snel verder in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We duiken de onderstroom in, het onderbewustzijn dat een onmetelijke rol speelt in ons gevoelsleven en de keuzes die we maken. Opstellingen helpen je vanuit die onderstroom:

 

  • inzicht krijgen in persoonlijke vraagstukken op het gebied van relaties, persoonlijk leiderschap, loopbaanvraagstukken, drijfveren, hoe je eigen talenten optimaal te benutten of je hart te volgen
  • terugkerende patronen herkennen die belemmerend werken op je persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, besluitvorming of vooruitgang en inzicht krijgen in hoe die patronen te doorbreken
  • de dynamiek in jouw team, project of organisatie tegen het licht houden en inzicht krijgen in mogelijke interventies om weer soepel vooruit te komen
  • inzicht krijgen in de plek die je bewust of onbewust hebt ingenomen in je familiesysteem en je gezin van herkomst – en hoe dat van invloed is op andere systemen waar je deel van uitmaakt, of dat nou je werk en je collega’s, je vriendenkring, je eigen onderneming en je klanten, je liefdesrelatie of je voetbalvereniging betreft.

 

Onze werkwijze

We werken met minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Naast een korte introductie op het werken met opstellingen en enkele ervaringsoefeningen begeleiden we tijdens de avond twee opstellingen rondom persoonlijke vragen. Na een korte intake laat de begeleider de vraagsteller enkele representanten kiezen uit de overige deelnemers. Zij staan voor elementen of thema's  uit het systeem waar de vraag over gaat. De representanten krijgen een plek in de ruimte, waarna de begeleider aan de hand van vragen, interventies en proceswerk de opstelling verder begeleidt.

 

De avonden vinden plaats op een prachtige locatie, de Basculehoeve aan de rand van Hengelo, die makkelijk bereikbaar is vanaf de A1 en A35. Wij zorgen naast koffie, thee en versnaperingen voor een veilige, verbindende en sfeervolle setting.

Aanmelden

Geef je op via bovenstaande button of mail naar jorien@broesli.nl en vermeld daarbij de datum waarop je wil deelnemen, je telefoonnummer en of je als je representant wilt deelnemen of zelf een vraag wilt inbrengen. In dat laatste geval nemen voorafgaand nog even persoonlijk contact met je op. Wil je een factuur op bedrijfsnaam ontvangen, vermeld dan ook je factuurgegevens.

Je investering

€ 45,00 per deelnemer, € 75,00 wanneer je een persoonlijke vraag wil inbrengen (beide incl. BTW) . Wil je op beide avonden deelnemen, dan geldt een korting van 10%. Deelnemers aan deze inspiratieavond krijgen bovendien een kortingvoucher van 15% op een persoonlijk consult van twee uur door Miranda of Jorien.

 

Over Jorien Weterings en Miranda ter Stal

Jorien Weterings is eigenaar van BROESLI en werkt als teamcoach,  creatief facilitator en systeemopsteller. Zij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van organisatieonderzoek en -advies en is zich steeds meer gaan toeleggen op persoonlijke en organisatieontwikkeling vanuit creatieve en intuïtieve invalshoek, waar systemisch werk een belangrijk onderdeel van uit maakt. Steekwoorden: humor, energie, enthousiasme en lef.

www.broesli.nl

Miranda ter Stal is eigenaar van Puur Persoonlijk Leiderschap en werkt als trainer organisatieontwikkeling, business coach en numeroloog. Vanuit haar trainingslocatie de Basculehoeve helpt zij  ondernemers en leidinggevenden die met hun team en hun bedrijf snel groeien én de groeipijnen inzien radicaal te versimpelen om uitzonderlijke resultaten te halen gezond te blijven ondernemen. Steekwoorden: bevlogen, vertrouwen, intuïtief en doortastend.

www.puurpersoonlijkleiderschap.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.