ondernemersopstellingen

> terug naar agenda

 

Beschikbare data

  • woensdag 16 december 2020 | 9:30-17:00 | Enschede 

 

Voor wie

De workshop is bedoeld voor alle soorten ondernemers: van starters, aspirant-ondernemers en ZZP'ers tot doorgewinterde ondernemers die nieuwsgierig zijn naar systemisch werken met opstellingen. We werken in een kleine groep, met maximaal vijf deelnemers.

Naast een aantal oefeningen die je helpen om goed in contact te komen met jezelf en je onderneming, begeleid ik voor iedere deelnemer een opstelling rondom een actuele vraag die je hebt in relatie tot jouw onderneming.

 

Wat brengt het jou?

  • een ontspannen en intieme ontmoeting met andere ondernemers die met vragen en oplossingen rondlopen waar jij je in herkent, die jou op weg kunnen helpen of waarbij jij iets voor de ander kunt betekenen
  • bewustwording van de patronen uit je eigen systeem van herkomst die je meeneemt in jouw onderneming
  • inzicht in een actueel vraagstuk waar je in je onderneming tegenaan blijft lopen, iets wat al een tijd bestaat, misschien wel iets wat in deze coronatijd is ontstaan, een verlangen dat je hebt, een belemmering die je ervaart?

 

Praktische informatie
De workshop is van 9:30-17:00 op een prachtige locatie in Enschede. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 95,- (exclusief BTW). Er wordt voor een luxe vegetarische lunch gezorgd. De ruimte en de groepsgrootte laten het toe om de geldende RIVM-maatregelen te volgen.

"Via LinkedIn zag ik de uitnodiging van Jorien voor ondernemersopstellingen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Zelf was ik op dat moment bijna 1,5 jaar ZZP'er en had mezelf vanaf het begin beloofd om ook tijd en ruimte te nemen om AAN mijn onderneming te werken (ipv alleen maar IN mijn onderneming). Dit was een uitgelezen kans om even stil te staan en een hele dag met (gelijkgestemde) andere ondernemers te zijn.
 
Ik had er zin in die dag én vond het tegelijk ook wel een beetje spannend. Hoewel ik vaker deelnemer was geweest bij organisatieopstellingen, had ik nog nooit mijn eigen vraag laten opstellen. Ik weet echter dat Jorien in staat is om een prettige sfeer neer te zetten, dus durfde ik het met haar zeker aan. En dat bleek ook zo te zijn.
 
Jorien is vakkundig, respectvol en creëerde die dag voor elke deelnemer rust en ruimte om in een veilige bedding zijn of haar vraagstuk te onderzoeken. Het heeft mij veel inzicht gebracht hoe ik in mijn onderneming sta en wat ik nodig heb om het te laten stromen. Het was een intensieve dag en tegelijk gaf het ook energie én heel veel inzichten. Ook van de opstellingen van de andere deelnemers leer je veel.
 
Kortom het was een leerzame, bijzondere én ook emotionele dag. Zeker aan te raden als je vragen hebt over je onderneming of hoe jij je verder wilt ontwikkelen in je onderneming en als ondernemer."
 
Simone Loonstra (project- en procesmanagement/(team)coach in het sociale domein)