online opstellingen met de BROESLI Blokken

 

Hoe zou het zijn om online opstellingen te begeleiden? Kan dat überhaupt wel, als je niet fysiek bij elkaar in één ruimte aanwezig bent? Afgelopen zomer won mijn nieuwsgierigheid het van de twijfel. Haast vanzelf tekenden de contouren voor mijn eigen aanpak zich af. Een eenvoudige combinatie van het werken met voorwerpen én representanten tegelijkertijd. Tijd om het gewoon maar in de praktijk te gaan brengen!

 

Ik organiseerde een aantal testsessies met opstellingen voor ondernemers en begeleidde online familieopstellingen tijdens de Mother's Spirit Summit. Daar beleefde ik zoveel plezier aan, dat ik het online werken met opstellingen nog veel uitgebreider in de wereld wil zetten. Te beginnen met deze workshop waarin je kennismaakt met het online opstellen met de BROESLI Blokken

Wanneer?

Vrijdag 27 november 2020, 14:00-17:00

 

Voor wie?

Iedereen die nieuwsgierig is hoe je de BROESLI Blokken in de praktijk kunt gebruiken én zelf wil ervaren hoe een online groepsopstelling of een één-op-één opstelling werkt. Ervaring met het systemisch werken is niet nodig. Een laptop, goede internetverbinding en een open blik zijn voldoende.

 

Wat kan je verwachten?

Na een check-in en kennismaking geef ik een korte introductie op het systemisch werken en neem ik je mee in het verhaal achter de BROESLI Blokken. Je krijgt een demo van een één-op-één opstelling. Vervolgens ga je in twee- of drietallen zélf ervaren hoe je een één-op-één opstelling kunt begeleiden. Tot slot begeleid ik een groepsopstelling, waarbij één van de deelnemers een vraag kan inbrengen en de andere deelnemers kunnen representeren. 

 

De vraagstukken die je kunt inbrengen voor de opstellingen kunnen overal over gaan. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met deze werkvorm, zijn vragen over bijvoorbeeld je werk, loopbaankeuzes of je onderneming. Lees hier meer over het werken met opstellingen...

 

Wat brengt het jou? 

  • je eigen set BROESLI Blokken, of flinke korting op de deelnameprijs als je ze al hebt
  • een kennismaking met mijn manier van online opstellen - zowel voor individuele opstellingen als voor groepsopstellingen
  • een aantal praktische handvatten voor het werken met de BROESLI Blokken, die je zowel online als offline kunt toepassen
  • direct inzicht in een actueel vraagstuk waar je op dit moment in jouw leven of werk tegenaan loopt
  • als representant of getuige van de groepsopstelling doe je verrassende inzichten op, die ook voor je eigen situatie van toepassing zijn 
  • een veilige en intieme setting waarin je andere online avonturiers ontmoet die net als jij open staan voor het onbekende...

 

Let op: deze workshop is niet bedoeld om jou te leren hoe je zelf online opstellingen kunt begeleiden. Momenteel ben ik een andere basiscursus aan het ontwikkelen voor systemisch coaches en begeleiders, waarin je zelf ook vlieguren kunt maken in het online faciliteren van opstellingen met een groep. 

Praktische informatie
De eerstvolgende workshop is op 27 november 2020 van 14:00-17:00. We werken via Zoom. Aanmelden kan tot en met 22 november 2020 met het formulier onderaan/rechts op deze pagina. Er is plek voor minimaal vier en maximaal acht deelnemers. 

 

  • de kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 125,-. Bij de prijs inbegrepen is een eigen set BROESLI Blokken ter waarde van €60,- die je na afloop ook in je eigen werk, onderneming of praktijk kunt blijven gebruiken.
  • heb je al een eigen set BROESLI Blokken, dan zijn de deelnamekosten voor deze workshop € 65,-. Je kunt dit aangeven in het aanmeldformulier.

 

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Na aanmelding ontvang je de factuur, een mail met voorbereidende informatie en de Zoom-link om toegang te krijgen tot de sessie. Zodra je betaling ontvangen is, gaat ook je eigen setje BROESLI Blokken met de post mee. Om ze tijdig in huis te hebben, kan je je uiterlijk tot en met 22 november 2020 aanmelden. 

 

Twijfel je nog of de workshop wat voor je is? Neem gerust contact met me op via jorien@broesli.nl of stuur een appje om even te overleggen.

Wat kan BROESLI nog meer voor je betekenen?

Als je nieuwsgierig bent naar leiderschaps- en teamontwikkeling vanuit systemisch perspectief, en het werken met familie- of organisatieopstellingen dan zijn de volgende activiteiten van BROESLI wellicht ook interessant voor je:

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van BROESLI?