agenda workshops en trainingen

Ik organiseer regelmatig online en offline:

 

  • trainingen voor collega-opstellers die online (groeps)opstellingen willen leren begeleiden
  • open opstellingenavonden voor iedereen die geïnteresseerd is in het werken met opstellingen
  • workshops met opstellingen voor ondernemers, leidinggevenden of andere specifieke doelgroepen.

 

Hieronder vind je een overzicht van de data die momenteel gepland zijn. Je kan je op deze pagina ook meteen aanmelden voor de workshops. Het is mogelijk om een eigen maatwerk workshop of training te organiseren. Ik ontwerp graag een programma op een locatie naar keuze, dat kan zowel online als offline! Mail me op jorien@broesli.nl of bel op 06-16074997 om je ideeën en vragen voor te leggen.

 

Beschikbare workshops en trainingen

 

Online groepsprogramma voor begeleiders met een missie

startdata: april 2021

Vanaf april ga ik met een kleine groep begeleiders (coaches, therapeuten, consultants ondernemers etc.) aan de slag met een aantal workshops waarin ik online opstellingen met de groep doe, gericht op het verdiepen van je begeleiderschap en en het schiften van je eigen energie.

Ik wil deze mensen ook op een diepere laag met elkaar verbinden, zodat er uit de groepsdynamiek ook weer iets heel moois kan ontstaan. In aanvulling op de workshops met de groep zijn er ook een paar individuele contactmomenten om dieper op jouw persoonlijke vraagstukken in te kunnen gaan.

De details volgen binnenkort - op Instagram (@jorien_broesli) blijf je het snelst op de hoogte. Daarnaast kan je hieronder je gegevens achterlaten mocht je graag per mail op de hoogte gehouden willen worden.