Workshopagenda

Ik organiseer regelmatig opstellingenavonden voor iedereen die geïnteresseerd is in het werken met opstellingen, evenals workshops met opstellingen voor ondernemers, leidinggevenden of andere specifieke doelgroepen. Hieronder vind je een overzicht van de data die momenteel gepland zijn. Je kan je op deze pagina ook meteen aanmelden.

 

Daarnaast is het mogelijk om een eigen workshop te organiseren voor je team, je collega's, je netwerkclub of vriendengroep. Ik ontwerp graag een maatwerkprogramma op een locatie naar keuze, dat kan zowel online als offline! Mail me op jorien@broesli.nl of bel op 06-16074997 om je ideeën en vragen voor te leggen.

 

Workshop ondernemersopstellingen

Enschede, 24 juni 2020 (vol)

De workshop is vol maar je kan je aanmelden voor de wachtlijst. Deze dag is bedoeld voor alle soorten ondernemers: van starters, aspirant-ondernemers en ZZP'ers tot doorgewinterde ondernemers die nieuwsgierig zijn naar systemisch werken met opstellingen. We werken in een kleine groep, met maximaal vijf deelnemers. 

 

Naast een aantal oefeningen die je helpen om goed in contact te komen met jezelf en je onderneming, begeleid ik voor iedere deelnemer een opstelling rondom een actuele vraag die je hebt in relatie tot jouw onderneming.

 

Wat brengt het jou?

  • een ontspannen en intieme ontmoeting met andere ondernemers die met vragen en oplossingen rondlopen waar jij je in herkent, die jou op weg kunnen helpen of waarbij jij iets voor de ander kunt betekenen
  • bewustwording van de patronen uit je eigen systeem van herkomst die je meeneemt in jouw onderneming
  • inzicht in een actueel vraagstuk waar je in je onderneming tegenaan blijft lopen, iets wat al een tijd bestaat, misschien wel iets wat in deze coronatijd is ontstaan, een verlangen dat je hebt, een belemmering die je ervaart?

 

Praktische informatie

De workshop is van 10:00-16:30 in een prachtige locatie in Enschede. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 95,- (inclusief BTW). Er wordt voor een luxe vegetarische lunch gezorgd. De ruimte en de groepsgrootte laten het toe om de geldende RIVM-maatregelen te volgen. Er zijn voorzieningen voor desinfectie en desgewenst mondkapjes aanwezig. Na aanmelden ontvang je van mij een mail met aanvullende informatie.